Mulakan dengan~

Mulakan dengan~

Tuesday, October 25, 2011

1st Time and Eva in Year 2011~

Salam/Hye to my followers & silent readers as well =)

Maaf, wani buat 2 entry dalam 1 mase plak hikhikhik
Actually, wani nak share with korang semua about my 1st winning in year 2011
(Huhu, nak expired dah pon haaa tahun 2011 hikhikhikhik)

And this winning is the most expensive prize yang wani pernah dapat semenjak wani stat bukak this blog (yg dah lame bersawang..erk~)
The most important thing, prize ni wani boleh guna tuk my wedding 2012 ;D
Yeay!!

Okaylah,  tak nak meleret pnjg..
Actually, wani is one of the winner to grab the grand prize from Detik Indah =)))
Detik Indah ni actually professional photographer yg establish early 2010 and based at KL.
Their team dah shoot many wedding events and cover almost all states in Msia =)



For me, Detik Indah ni ada style nya yg tersendiri during they capture the momentos on weddings
Bcause of that, when diorang nak buat contest to lauch their 2012 package, wani excitednye nak masuk!
For their contest, kene buat esei tao..
Hmm, amek mase 1 minggu gak wani memerah idea, google sane..tertiarap sane..tido tak lena..makan tak kenyang..nk buat esei ni hikhikhikhik

And alhamdulillah, wani at last got the grand prize =)))

Ni prize yg wani dapat =)
Photoshoot photography for post-wedding at destination honeymoon
CD/DVD
16"x24" canvas print
(all worth RM1500)

My destination honeymoon is at Bali huhuhu
So diorang akan follow us to Bali
Yang bestnye, prize ni dah include sekali:
Transportation fees diorang
Accomodation fees diorang
Meals diorang
Outstation diorang

So, tak yah la kita nk kuarkan 1 sen pon tuk diorang hikhikhik
Actually, tunang wani tak tahu lagi psl wani menang contest ni..
Saje nak buat kejutan to him =)))
Nak tengok entry wani pasal contest ni, leh refer sini =)

Last but not least, wani ucap terima ksih byk2x to Detik Indah coz choose wani as one the winners
Terharu sgtttt =')))

Last but not least,
Ini semua adalah rezeki dariNya
Syukur Alhamdulillah

(,")(",)







1 comments:

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
asianbet77.com

Download Disini

Post a Comment