Mulakan dengan~

Mulakan dengan~

Tuesday, October 25, 2011

Mission Hit the Goal!!

Salam & Hye my followers termasuk silent readers =)

Sudah lama rasanya wani tak update blog sekarang ni
Actually blog ni mmg khusus untuk wani menzahirkan keinginan wani untuk masuk any contests/giveaways yg penganjur buat

But my mission now, wani nak participate contest yang menawarkan & memberikan ADVANTAGE for my wedding next year 


Oh mai..
Nak jadi bini  orang dah rupanya aq ;D






Like penganjur bagi prize FREE photography shoot ke..
tak ada RM2000 dlm tangan, tak boleh hire diorang tao =(((

.
.
.
.
.

 hadiah gubahan hantaran ke..
canteknyeeee hantaran drp jemarikreatif kan??
mampu kelih jahh =(((

.
.
.
.
.

 prize fresh flower handbouquet ke..
love at 1st sight dekat calla lily hand bouquet syuhada punye..
cantekkkk!
nk cari hb cantek2x, leh intai kt sini gak =)))


.
.
.
.
.

hadiah candy buffet ke...
dekat my hometown tak ada sape pernah buat lagi..
kalau boleh pecah tradisi..hmm~


.
.
.
.
.

hadiah guestbook ke..
CANTEK SGTTTT  kak zura buat..
for b2b yg nk cari kelainan on their guestbook, leh refer sini =)

and anything yg relates to wedding la hikhikhik

But..if diorang bagi hadiah berupa $$$, wani tetap masuk gak that contest
Siapa tak nak $$$ kan??? ;D

Maybe some of us yg question, ada ke diorang nak sponsor hadiah2x mcm ni??

Jawapannya.. YES

But truly truth, bukan semua penganjur yang akan berikan hadiah like above..
Just some of them..

Why diorang create and organize contest ye??

Just simply bcoz as a token of appreciation to their customers yang pernah menggunakan khidmat diorang =)))

To celebrate their  annversary of their business yg dah well establish =)))

One step to promote  their business at others..
(Yelah mesti da winner tu nanti akan promote service vendor tu at other b2b right??) =)))

Membuat amal jariah to b2b
(Besar pahala diorang yg anjurkan contest ni kan?? Semoga dimurahkan rezeki lagi to them..AMIN) =)))

And we as b2b  or mantan b2b kenalah support bisnes diorang..
Alwayz follow-up perkembangan baru about their business..
Kang melepas diorang buat contest mcm mane???
(ditujukan kpd sy =((( )

Sambil2x tu promote their service at others coz we as the bloggers, have a long list of friends yg become followers at blog right?? =)


But..but..
If penganjur buat contest yg memerlukan kutipan LIKE terbanyak (if via FB), wani mmg awal2x surrender dulu =(((((
Konsep LIKE fb ni, mmg wani lemah sgt2x..
Sebab bukan senang tao nk suruh orang LIKE pict kite sesuke ati? Huhuhu~
If contest yg relates buat entry dekat blog, insyaAllah wani boleh masuk =)

Jadi if korang ada tahu  or pernah dengar diorang buat contest like this, cepat2x inform wani tao..
Mmg confirm nak masuk!
Hikhikhikhik

Tapi tu la, adat kalah or menang sudah tentu..
Orang kate, belum cuba belum tahu..
If ada rezeki, alhamdulillah sbg 1 rezeki..
If not, takpe, lain kali ada lagi =))

Last but not least..

Selamat bercontest-contest!
;D




1 comments:

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
asianbet77.com

Download Disini

Post a Comment